Współczesna górska chata studia Pikaplus

Położony na górskiej polanie, ten mały domek wtapia się w krajobraz. Ma charakterystyczny, typowy dla górskich chat kształt. Wykończenie pomieszczeń jasnym drewnem sprawia, że w środku jest słonecznie i przytulnie. Ogromna przednia szyba pozwala delektować się widokiem który roztacza się za oknem.

Projekt : Pikaplus

Zdjęcia © Miha Bratina

pikaplus-journaldudesign-01-tt-width-620-height-357-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-02-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-03-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-04-tt-width-620-height-417-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-05-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-06-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-07-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-08-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-09-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 pikaplus-journaldudesign-10-tt-width-620-height-378-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1

 

Zapisz

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/chalet-contemporain-studio-darchitecture-pikaplus-91148/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *