The Mill projekt studia WT Architecture

Może pamiętacie jeszcze ten wkomponowany w ruiny dom, który został przywrócony do życia z zachowaniem i z wykorzystaniem pozostałych po nim murów? Przedstawiamy kolejną rewitalizację starego zaniedbanego budynku w wykonaniu projektantów z WT Architecture. Podobnie jak w poprzednim prezentowanym przez nas projekcie tak i tutaj udało się zachować niepowtarzalny charakter starego budynku. Jednocześnie uzyskano jasne, przestronne, nowoczesne i niezwykle ciepłe wnętrze.

Zdjęcia: Andrew Lee

The-Mill-1-tt-width-987-height-531-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-2-tt-width-750-height-1000-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-4-tt-width-987-height-615-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-5-tt-width-987-height-678-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-6-tt-width-987-height-621-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-7-tt-width-987-height-1139-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-8-tt-width-987-height-739-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-9-tt-width-987-height-894-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-10-tt-width-750-height-911-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-11-tt-width-750-height-1001-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-12-tt-width-750-height-1001-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-13-tt-width-987-height-1042-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1 The-Mill-14-tt-width-987-height-445-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-force-1

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/the-mill-par-wt-architecture-74997/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *