„Stodoła” projektu Birdseye Design.

Ten zainspirowany tradycyjnym kształtem stodoły dom, został zaprojektowany przez studio Birdseye. To drewniany budynek z ogromną ilością przeszkleń, doskonale komponujący się z otaczającą przyrodą. Wnętrze jest ciepłe, rustykalne ale z nowoczesnymi akcentami. Wielka szyba z przodu domu oferuje widok na las i  sprawia, że do wnętrza wpada bardzo dużo światła.

Zdjęcia © Birdseye Design

woodshed-journaldudesign-01-tt-width-620-height-657-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-02-tt-width-620-height-670-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-03-tt-width-620-height-368-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-04-tt-width-620-height-546-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-05-tt-width-620-height-489-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-06-tt-width-620-height-621-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-07-tt-width-620-height-383-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 woodshed-journaldudesign-08-tt-width-620-height-349-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1

Zapisz

Zapisz

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/maison-dhotes-vermont-birdseye-design-90535/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *