Przytulne schronisko w Norwegii.

Wysublimowana mała przestrzeń, stworzona w starej szopie o powierzchni niecałych 25m2. To efekt pracy architektów Mariny Bauer i Espena Folgerø ze studia OPA Form, którzy wymyślili i zrealizowali ten domek. Z zewnątrz celowo pozostawiony w surowym stanie, natomiast wnętrze mimo, że minmalistyczne zapewnie wszelkie niezbędne wygody.

Zdjęcia © OPA Form

OPA-Form-journaldudesign-01-tt-width-620-height-438-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-02-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-03-tt-width-620-height-428-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-04-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-05-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-06-tt-width-620-height-419-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-07-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-08-tt-width-620-height-403-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-09-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 OPA-Form-journaldudesign-10-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/petit-refuge-en-norvege-renove-par-opa-form-98851/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *