Oryginalna przestrzeń biurowa

Belgijskie Studio Farris zachowując pierwotną fasadę budynku, przeobraziło ten stary budynek gospodarczy w niezwykle oryginalne biuro. Zadbano by wystarczyło miejsca na salę konferencyjną, biblioteczkę, biurko, kącik do czytania i odpoczynku. Zastosowany system Box-in-Box zwiększa efektywność i sprawia wrażenie niezwykle energetycznego miejsca.

Zdjęcia © Studio Farris

Studio-Farris-03-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-08-tt-width-373-height-560-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-09-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-07-tt-width-374-height-560-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-04-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-05-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-06-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-11-tt-width-620-height-231-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Studio-Farris-01-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1

 

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/transformation-dune-petite-grange-en-flandre-en-des-bureaux-par-le-studio-darchitecture-studio-farris-76644/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *