Kolejna udana renowacja.

To nowoczesne mieszkanie znajduje się w budynku pierwotnie należącym do kompleksu klasztornego. Przeszło wiele przekształceń do obecnego wyglądu, za ostatnie odpowiada studio JRKVC założone przez architekta Petera Jurkoviča. Ślady przeszłości widać w ceglanych ścianach i drewnianych sufitach które doskonale wpasowują się do nowoczesnego wnętrza.

Zdjęcia © Peter Jurkovič

JRKVC-studio-journaldudesign-01-tt-width-620-height-465-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-02-tt-width-620-height-827-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-03-tt-width-620-height-827-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-04-tt-width-620-height-465-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-05-tt-width-620-height-827-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-06-tt-width-620-height-465-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-07-tt-width-620-height-827-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 JRKVC-studio-journaldudesign-08-tt-width-620-height-465-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/renovation-et-amenagement-interieur-dun-appartement-en-slovaquie-par-jrkvc-studio-84501/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *