Kawalerka pary architektów z Kijowa.

Ten niewielki apartament położony w samym sercu miasta został całkowicie przeprojektowany, aby wykorzystać każdy metr kwadratowy. Mieszkanie jest własnością pary architektów, którzy chcieli wprowadzić własną estetykę projektowania. Skoncentrowani na maksymalizacji przestrzeni, którą mieli, chcieli również zachować historyczne detale wnętrza, takie jak  parkiet i ceglane ściany. Główny pokój musi spełniać różne funkcje, więc podnieśli łóżko z podłogi, tym samy mogli zmieścić narożną sofę i dużą szafę Kuchnia pełni rolę centrum domu, w którym zainstalowano dużą wyspę, która w razie potrzeby może zostać jeszcze powiększona.

Dowiedz się więcej o projekcie biura repus
Zdjęcia:  Maksim Sosnov

replus-design-1-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-2-tt-width-620-height-962-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-3-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-4-tt-width-620-height-835-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-5-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-6-tt-width-620-height-414-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-7-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-8-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-9-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-10-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-11-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-12-tt-width-620-height-537-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-13-tt-width-620-height-943-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-14-tt-width-620-height-929-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-15-tt-width-620-height-973-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1 replus-design-16-tt-width-620-height-413-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1

RelatedPost

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/design/renovation-dun-appartement-de-35-m2-en-ukraine-par-replus-design-bureau-106335/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *