Cudowna rewitalizacja budynku

To projektanci ze studia Snook Architects odpowiadają za rewitalizację  tej XVI-wiecznej stodoły w Sheffield.

Stary budynek został przekształcony w nowoczesnym dom, który zachowuje autentyczny wygląd swojego pierwotnego kształtu. Wnętrze jest mieszaniną nowoczesnych materiałów takich jak beton czy szkło z elementami starych miejscowych kamieni. Ultranowoczesna kuchnia mocno kontrastuje z historycznym budynkiem.

Zdjęcia © Andy Haslam

snook-architects-01-tt-width-620-height-619-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-02-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-03-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-04-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-05-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-06-tt-width-620-height-817-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-07-tt-width-620-height-653-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-08-tt-width-620-height-828-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-09-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-10-tt-width-620-height-401-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-11-tt-width-620-height-930-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-12-tt-width-620-height-464-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-13-tt-width-620-height-458-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-14-tt-width-620-height-828-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 snook-architects-15-tt-width-620-height-801-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/magnifique-renovation-par-snook-architects-67101/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *