Biuro wg Had Architects

Biuro te znajduje się w Chinach, w dzielnicy finansowej miasta Chengdu. Bardo wysokie pomieszczenia zostały ciekawie podzielone, trójkątny, spadzisty i wykonany z drewna sufit przypomina dach małej chatki. Górny poziom jest podzielony na nieduże prywatne strefy, przeznaczone do czytania czy też z wydzieloną salą projekcyjną. Dolna część to duża otwarta powierzchnia biurowa. Za całość odpowiada biuro Had Architects.

 

Had-Architects-1-tt-width-620-height-404-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-2-tt-width-620-height-365-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-3-tt-width-620-height-410-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-4-tt-width-620-height-538-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-5-tt-width-620-height-613-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-6-tt-width-620-height-249-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-7-tt-width-620-height-537-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-8-tt-width-620-height-391-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-10-tt-width-620-height-920-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1 Had-Architects-11-tt-width-620-height-605-lazyload-0-crop-1-bgcolor-000000-except_gif-1-qazy-1-nolayzr-1

Zapisz

Zapisz

Źródło: http://www.journal-du-design.fr/architecture/le-studio-chinois-had-architects-signe-des-bureaux-originaux-et-chaleureux-84853/

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *